Waar wordt de EV-kabelhaspel gefabriceerd?

De EV-kabelhaspel wordt in Nederland gefabriceerd volgens strenge ISO-richtlijnen. Voor de productie van de EVEGON kabelhaspel wordt, met uitzondering van de glasvezel en de chemische koppeling, enkel 100% gerecycled materiaal gebruikt (PPC45 G20 E45).

Waar kan ik de EV- kabelhaspel kopen?

U kunt de verkooppunten op de volgende pagina vinden.

Past de EVEGON kabelhaspel in mijn kofferbak?

De EV- kabelhaspel past in elke kofferbak met een hoogte van tenminste 38cm tussen de bodem van de kofferbak en de hoedenplank. Dit betekent in de praktijk dat slechts zeer kleine voertuigen zoals bijvoorbeeld een Smart buiten deze categorie vallen.

Hoe blijft de EV-kabelhaspel op zijn plaats in de kofferbak?

Het docking station is ontwikkeld voor alle kofferbakken met een vlakke bodem die bekleed zijn met zogenaamd naaldvilt. Het docking station van de EV-kabelhaspel heeft 2 strips van speciaal automotive klittenband (haakkant), die goed hechten aan de bodembekleding. Voor voertuigen zonder bekleding aan de binnenkant voldoet dubbelzijdig tape (niet standaard meegeleverd).

Passen alle EV-stekkers of kabels op de haspel?

Alle laadkabels tot 7 meter passen op de EV-kabelhaspel. Het enige vereiste is dat de stekker van de laadpaalzijde van een type 2 dient te zijn.

Wordt de haspel geleverd met kabel?

De EV- kabelhaspel wordt zonder kabel geleverd. Onze resellers kunnen haspel en kabel wel aanbieden als pakket.

Ik wil de EV-kabelhaspel aanbieden in mijn webshop of winkel. Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt uw aanvraag via info@evegon.com naar ons toesturen. We nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over ons product of een offerte aanvragen?