OVER EVEGON

Ergernissen behoren tot het verleden met de EV-kabelhaspel

De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen is een markt met veel potentie. Een markt die vraagt om innovatie en ontwikkeling.

EVEGON is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf dat is ontstaan door de handen ineen te slaan met EV-Reel, producent van de EV-kabelhaspel. We doen waar de markt voor elektrisch rijden om vraagt: EVEGON innoveert, ontwikkelt en maakt producten die elektrisch rijden nog beter maakt dan het al is.

EVEGON is exclusieve distributeur voor de gepatenteerde EV-kabelhaspel en samen met EV-Reel zorgen we voor wereldwijde beschikbaarheid. We zijn voortdurend op zoek naar functionele en innovatieve oplossingen die het gebruiksgemak van elektrische voertuigen vergroten. Elektrisch rijden is goed voor het milieu, EVEGON maakt elektrisch rijden beter!

Wat is de EV- kabelhaspel?

De EV-kabelhaspel is een nieuw, innovatief product dat is ontstaan door goed naar de wensen van de markt te luisteren. Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de gebruikers van elektrische voertuigen het gebruik de laadkabel niet erg praktisch vinden. De doorgaans zware en vieze elektrische kabel zit vaak in de knoop waardoor spoelvorming kan optreden. Veel gebruikers vinden de elektrische laadkabel onhygiënisch: een losse kabel die op de grond ligt zorgt regelmatig voor vieze handen en een hoop ergernis. Daarnaast neemt een losse laadkabel veel kofferbakruimte in beslag.

Onze verkooppunten:

Wilt u ook een verkooppunt worden? Neem dan contact met ons op!